Luovuus tarvitsee parhaat välineet ja raaka-aineet - Silcom Oy

Silcom -esittely

"Luovuus tarvitsee parhaat välineet ja raaka-aineet"

Silcom Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen perheyritys, joka maahantuo mallisavea, plastoliinia, muottikumeja ja hartseja monenlaiseen käyttöön ja tarpeeseen. Lisäksi tarjoamme muitakin valumateriaaleja ja oheistuotteita, kuten kynttilä- , saippuamateriaaleja ja kipsiä. Päämiehiämme ovat Chavant ja Smooth-On USA:sta ja MTT Technologies Ltd Iso-britanniasta, jotka kaikki ovat alan ammattilaisten arvostamia laatutuotteiden valmistajia. Yrityksemme toiminta sai alkunsa käsin tekemisen ilosta ja halusta tuoda Suomen markkinoille jotain uutta. 
 
Me haluamme palvella niin yksityisiä kuin yritysasiakkaitakin, parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen asiakas on meille erityisen tärkeä ja haluamme sen myös osoittaa laadukkailla tuotteilla, nopealla toimituksella ja hyvällä palvelulla. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, jotka tuomme pääasiassa maahan itse. Jos et löydä verkkokaupastamme etsimääsi tuotetta, pyydämme laittamaan siitä meille viestiä. Pyrimme toimittamaan tavarat asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti, useimmiten paketti lähtee matkaan jo tilauspäivänä tai seuraavana arkipäivänä. Hyvä ja ystävällinen asiakaspalvelu on yksi yrityksemme kulmakivistä. 

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi verkkokauppaamme ja toivomme, että löydätte uusia ideoita luovuuden toteuttamiseen.

Ystävällisesti

Petri ja Irina Puisto
Silcom Oy