Free Form Air epoksi

Product Code: Free Form epoksi, 0,82 kg

Free Form on käsinmuovailtavaa epoksia. Se on äärimäisen kevyttä materiaalia ja sopii käytettäviksi hyvin monenlaisiin eri sovelluksiin niin teollisisissa kuin taiteellisissakin töissä. Tämä on vähätuoksuinen, vähän kutistuva kitti, joka on ainutlaatuinen, edullinen ja helppokäyttöinen.

48.80 €
Klarna
Installments starting from 9.00 €/month Show more »

In stock: 3 pc

Free Form Air sekoitetaan käsin suhteessa 1A:1B suhteessa tilavuuteen. Sillä on pitkä työStöaika ja valmistuu yön yli kuivuessaan huoneenlämmössä kovaksi, kiinteäksi epoksiksi, joka on erittäin kestävä. Valmis Free Form Air on niin kevyt, että se kelluu vedessä. Sitä voidaan hioa, muotoilla, porata, paukuttaa ja CNC työstää. Kappaletta on helppo maalata. Free Form materiaaliin voidaan lisätä myös väriä, So Strong tai Ignite väriä.

Sekoittamisen jälkeen Free Form voidaan painella muottiin, jos halutaan tehdä erittäin kevyt yksityiskohtainen valutyö. Se pysyy pystysuorassa pinnassa ja voidaan laittaa melkein mihin vain pintaan, jopa polystyreeni vaahtoon karkeassa muotoilussa. Free Formia voidaan myös käyttää tukikuoren valmistamiseen tai emomuotiksi.

Käytettäessä erittäin kevyenä liimana, Free Form Air kiinnittyy itseensä ja monenlaisiin pintoihin, kuten puu, kivi ja EpocAcoat Red epoksin pintaan. Free Form Air valmistuu jopa veden alla.

Työstöaika - Tämä materiaali on massaherkkä. Mitä enemmän materiaalia sekoitat kerralla, sitä vähemmän sinulla on aikaa sitä työstää. Jos sekoitat suuria määriä, tasoita massa pyörivällä rullalla litteäksi, jotta saat materiaalia laajalle alueelle ja siten työstöaika pitenee.

Paksuus 3.81 cm - Työstöaika 30 min, käsiteltävissä 2,5 tunnin kuluttua, täysin valmistunut 24 tunnin kuluttua.

Paksuus 0.95 cm - Työstöaika 60 min, käsiteltävissä 4 tunnin kuluttua, täysin valmistunut 24 tunnin kuluttua. 

Paksuus 0.32 cm - Työstöaika 120 min, käsiteltävissä 8 tunnin kuluttua, täysin valmistunut 24 tunnin kuluttua.

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOTE