Alja-Safe

Product Code: Alja-Safe 1,36 kg

1,36 kg

54.90 €
Klarna
Installments starting from 9.00 €/month Show more »

In stock: 0 pc

Alja-Safe alginaatti on ihon kestävä silikonikumi, jota siis voidaan käyttää suoraan ihmisen iholle. Alja-Safe on tarkoitettu kertakäyttöiseksi muotiksi kasvoista, kädestä tai mistä vain ihmisen ruumiinosasta. Alja Safen tekee poikkeukselliseksi se, että se on erinomainen muottimateriaali ihmisen eri osille ja ettei se sisällä kiteistä piihappoa (tunnettu karsinogeeni). Alja Safe tallentaa yksityiskohdat paremmin kuin muut alginaatit ja antaa tarkemman kopion alkuperäisestä.

Alja Safe on helppo käyttää ja se kuivuu nopeasti. Se toistaa ykstyiskohdat erinomaisesti ja siitä saa valmistettua loistavan kertakäyttöisen muotin. Sopivia valumateriaaleja ovat kipsit ja Smooth cast 300Q. Huom! Mikään muu hartsi ei sovellu, ainoastaan Smooth-cast Q kyllin nopean kovettumisensa ansiosta. Työstöaikaa ja valmistumisaikaa voit pienentää käyttämällä lämpimämpää vettä. Viileämpi vesi antaa tuotteelle pidemmän työstö- ja valmistusajan.

Sek.suhde 1 osa vesi:1 osa Alja Safe tilavuuden mukaan--Työstöaika 8 min--Valm.aika 10 min.

Tekniset tiedot

Turvallisuustiedote

 

Customers who bought this product also bought

Alja-Safe, ALOITUSPAKETTI

Pakkaus sisältää:
Alja-Safe muotoilugeeli 0,45 kg
Valukipsi 0,9 kg
Ohje DVD (engl. kiel.)
Nopea aloitusopas

Product added
39.70 €

Mold Max 20

1 kg

Product added
54.10 €
(Out of stock)

OOMOO25

1,27 kg. Oomoo silikonikumit ovat erinomaisia ja helppoja muottikumeja , sekoitussuhde yksinkertainen 1:1 tilavuuden mukaan (ei punnitusta).  

Product added
46.40 €
(Out of stock)