Body Double standard set

Product Code: Body Double standard

8,16 kg (n.7,5 l). Body Double® - Ihon kestävää silikonikumia

930.30 €
Klarna
Installments starting from 34.90 €/month Show more »

In stock: 0 pc

 

Body Double® Standard set ja Fast set ovat pitkäikäisiä ihon kestäviä silikonikumeja, joita voidaan sivellä suoraan iholle. Tällä materiaalilla voidaan tehdä muotti suoraan kasvoista, käsistä tai muista ihmisen ruumiinosista.

Kumi valmistuu nopeasti ja toistaa täydellisesti kaikki yksityiskohdat mistä tahansa alkuperäisestä mallista – paljon paremmin kuin mikään alginaatti.
 
Yksi valu tai monta valua – kaikki samaan hintaan:
Toisin kuin alginaatit, jotka ovat hyviä kertakäyttömuotiksi, Body Double kestää useita valuja melkeinpä millä vain valuaineella (kipsi. Matrix Neo, vahat, hartsit, matalan lämpötilan metallit kuten tina jne.). Lisäksi Body Double materiaalia tarvitaan vähemmän kuin useimpia alginaatteja, joten hinta muottia kohden on suurin piirtein sama.
 

 

 

  • Body Double® "Standard Set" on hyvä laajempiin pinta-aloihin. Työskentelyaika on 5 minuuttia ja valmistumisaika 20 minuuttia. *
  • Body Double® "Fast Set" on hyvä nopeisiin töihin. Työskentelyaika on 90 sekuntia ja valmistumisaika on 5 minuuttia. *

*Riippuen materiaalin lämpötilasta, ympäröivästä lämpötilasta ja ruumiinlämmöstä. Katso tekninen tiedote yksityiskohdista. ÄLÄ KÄYTÄ TÄTÄ TUOTETTA, ENNEN KUIN OLET LUKENUT TEKNISEN TIEDOTTEEN JA KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTTEEN. PAKETIN MUKANA TOIMITETAAN AINA SUOMENKIELISET TIEDOTTEET.

KATSO MATERIAALIN MENEKKI TÄSTÄ

Katso myös tuotteet:

Body Double irrotusvoide

Kipsikääreet tukikuoren valmistukseen

Customers who bought this product also bought

Body Double irrotusvoide

28,4 g. Body Double® irrotusvoide in myrkytön voide, jota laitetaan iholle ennen Body Double silikonikumia, jotta kumi irtoaisi iholta helpommin.

Product added
5.70 €
(Out of stock)

EcoFlex 00-30

0,9 kg. Superpehmeä silikonikumi

Product added
55.40 €
(Out of stock)