Tarjoamme laajan valikoiman Chavantin laadukkaita kuivumattomia ja vaha/öljypohjaisia muotoilusavia, sekä vahan työstövälineita. Vahojen pakkauskoot, jotka verkkokaupassamme on esitelty, löytyvät heti varastosta, mutta suurempiakin pakkauskokoja saa tilaamalla. Ota yhtettä, niin kerromme lisää.

Kovuudet tuotteittain (1=pehmein 10=kovin). HUOM! Suuntaa antava luokitus
1. DaVinci Soft
2. DaVinci Firm
3. Professional Plasteline
4. Le Beau Touché, NSP Soft, Fill-It
5. Le Beau Touché-HM, CM-50, Fill-It-HM
6. J-525
7. NSP-Med., CM-70, AutoStyle Med.
8. I-307
9. NSP-Hard
10. Y2 Klay (386M)

Professional Plastelline - Chavant

450 g. Erinomainen, käyttövalmis, rikki/sulfuuripohjainen tuote mallintamiseen. Ihanteellinen ammattimaiseen kuvanveistoon ja kaikille kouluasteille. Sisältää sulfuuria, eikä siksi sovellu muottikumien kanssa tehtäviin töihin.

Product added
8.10 €

Professional Plasteline - Chavant

910 g. Erinomainen, käyttövalmis, rikki/sulfuuripohjainen tuote mallintamiseen. Ihanteellinen ammattimaiseen kuvanveistoon ja kaikille kouluasteille. Sisältää slfuuria eikä siksi sovellu muottikumien kanssa tehtäviin töihin.

Product added
16.20 €

DaVinci Italian Plastilina, pehmeä

910 g. 1920-luvulla kehitetty DaVinci on alkuperäinen italialainen plastoliini. Normaalit lämpötilan muutokset eivät merkittävästi vaikuta tähän ainutlaatuiseen vahattomaan, rikki/sulfuuripohjaiseen kuvanveistosaveen, joka ei ole tahmea, tuntuu sileältä ja on vesipohjainen. Ei sovellu muottikumien kanssa tehtäviin töihin sulfuuripitoisuuden vuoksi.

Product added
16.20 €
(Out of stock)

DaVinci Italian Plastilina, kiinteä

1920 -luvulla kehitetty DaVinci on alkuperäinen italialainen plastoliini. Normaalit lämpötilan muutokset eivät merkittävästi vaikuta tähän ainutlaatuiseen vahattomaan, rikki/sulfuuripohjaiseen kuvanveistosaveen, joka ei ole tahmea, tuntuu sileältä ja on vesipohjainen. Ei sovellu muottikumien kanssa tehtäviin töihin sulfuuripitoisuuden vuoksi.

Product added
16.20 €
(Out of stock)

Le Beau Touché

910 g. Le Beau Touché on rikitön/sulfuuriton, erittäin sileä ja joustava plastoliini, jolla on poikkeuksellinen tarttuvuusominaisuus. Suositeltava työskentelylämpötila alle 32 astetta.

Product added
16.20 €
(Out of stock)

Le Beau Touché HM

Le Beau Touché HM on rikitön/sulfuuriton, erittäin sileä ja joustava plastoliini, jolla on poikkeuksellinen tarttuvuusominaisuus. Le Beau Touché HM ei ole niin herkkä lämpötilan vaihteluille kuin Le Beau Touché ja suositellaan käytettäväksi tilanteissa, joissa lämpötilan oletetaan ylittävän 32 astetta.

Product added
16.20 €
(Out of stock)

NSP Kova

910 g. NSP on ammattimainen, rikitön/sulfuuriton kuvanveistosavi. Rikittömyys on tärkeä ominaisuus mm. silikonimuottien apuna käytettäessä. NSP voidaan sulattaa ja kaataa noin 85 asteen lämpötilassa. Saatavana vihreänä, ruskeana ja keltaruskeana. Varastossa tällä hetkellä vain vihreää.

Product added
16.20 €
(Out of stock)

Y2-Klay Mallisavi teolliseen muotoiluun

Kappale painaa 800 g ja on halkaisijaltaan 6,3 cm ja pituudeltaan 25,4 cm. Y2-Klay on Chavantin uusi mallisavi, jossa toistuu valmistajan tunnettu korkea laatu. Teollisuuden sovellusten lisäksi savi soveltuu erinomaisesti esim. korujen muotoiluun.  Y2 Klay tarjoaa monenlaisia hyviä ominaisuuksia.

Product added
28.10 €

Castilene

1,14 kg. Castilene muotoiluyhdiste. UUTUUS!

Product added
38.40 €
(Out of stock)