Irrotusaineet ym. tarvikkeet

Muotin valmistuksessa ja valutöissä tarvitaan usein monenlaisia tarvikkeita ja lisäaineita muottikumin ja valuhartsin lisäksi. Esimerkiksi irrotusaineet ja pintasuojausaineet ovat usein olennainen osa muotin valmistuksessa.

XTEND-IT, polyuretaanin säilyvyyteen

Polyuretaanituotteiden parempaan säilyvyyteen. Lisäämällä ainetta materiaalin säilytysastiaan, pidennetään materiaalin käyttöikää oleellisesti.

Product added
26.20 €
(Out of stock)

Irroitusaine Ease Release 200

Ease Release® 200 on erinomainen yleisirrotusaine muottien ja valukappaleiden teossa. Tämä tuote irrottaa polyuretaanikumia, polyuretaanihartsia, polyesterihartsia, silikonikumia, ja kestomuovia. Ease Release® 200 on tehokas polyuretaani-, silikoni- ja metallimuoteihin. Käteväkäyttöinen aerosolsuihkepullo.

Product added
33.60 €
(Out of stock)

Irrotusaine Universal Mold Release

Universal Mold Release® (UMR) on kehitetty nimenomaan muotin tekoon ja valuihin. Se toimii hyvin useimpien nestemäisten kumien ja nestemäisten muovien (hartsien) kanssa. Tuote irrottaa muottikumit (kuten polyuretaanikumit ja polysufidikumit) oikein valmistelluiden mallien pinnalta.

Product added
28.10 €

Irrotusaine Ease Release® 2831

Ease Release® 2831 on vahapohjainen ei silikonia sisältävä nestemäinen irrotusaine. Tämä tuote on hyvä vaahtomuovien irrotusaineeksi. Tämä vaha kestää 71-93 asteen lämpötilan. Ease Release 2831 toimii alumiinisissa, teräksisissä ja elastomeerisissä muottirakenteessa.

Product added
35.90 €

Pintasuojausaine Super Seal

SuperSealTM nopeasti kuivuva suojausaine monenlaisille pinnoille, mm. muotoilusaviin, kipsiin, betoni- ja puupinnoille. Tämä suojausaine suojaa nopeasti ja tehokkaasti pinnat ilman että mallin yksityiskohdat kärsivät. Uuden koostumuksen ansiosta tuote on erittäin tehokas ja nopeasti kuivuva. Silikonikumi voidaan käsittelyn jälkeen valaa tai sivellä mallin pintaan.
 

 

Product added
34.60 €

Lasikuitu

Lasikuitusäikeet - Käsin aseteltaviksi. 0,91 kg.

Product added
68.90 €

Sonite Wax II

Sonite® Wax on pehmeä tahnamainen vaha, jota käytetään suojaamaan / tiivistämään huokoiset pinnat ja se auttaa irrottamaan polyuretaanikumin useimmilta pinnoilta ja muovia muovista.

Product added
35.50 €

SUN DEVIL

Yksikomponenttinen lisäaine, joka hidastaa värimuutoksia ja fyysisten ominaisuuksien heikentymistä kun Smooth-On polyuretaanimateriaalista (useimmat Smooth-On polyuretaanit) valettu kappale altistuu UV valolle.

Product added
36.50 €

Ease Release 205

Ease Release® 200 ja 205 on erinomainen yleisirrotusaine muottien ja valukappaleiden teossa. Tämä tuote irrottaa polyuretaanikumia, polyuretaanihartsia, polyesterihartsia, silikonikumia, ja kestomuovia. Ease Release® 200/205on tehokas polyuretaani-, silikoni- ja metallimuoteihin. Ease Release 205 on sama tuote kuin 200, mutta nestemäisessä muodossa.

Product added
34.20 €
(Out of stock)

Kick-It

450 g. Lisäaine polyuretaanikumeille, jolla saadaan kumin valmistumisaikaa nopeutettua ilman että sen fyysiset ominaisuudet kärsivät.

Product added
58.30 €
(Out of stock)