XTC-3D, 3D printin pinnoitusaine

Product Code: XTC-3D

XTC-3D on suojapinnoite, jolla viimeistellään 3D tulostuskappaleita. Kaksi eri nestettä sekoitetaan keskenään ja sivellään minkä tahansa 3D tulosteen pintaan. Aine leviää itsekseen ja siloittuu siistiksi jättämättä näkyviin siveltimen jälkiä. Työkentelyaika on 10 minuuttia ja valmistumisaika on noin 4 tuntia (riippuen massasta ja lämpötilasta).

SAATAVANA KAHTENA ERI PAKKAUSKOKONA: 680 g ja 181,40 g. Valitse pakkauskoko "valitse tuotevaihtoehto" -valikosta!

46.90 €
Klarna
Installments starting from 9.00 €/month Show more »

In stock: 0 pc

XTC-3D valmistuu kovaksi, iskunkestäväksi pinnaksi, jota voidaan hioa, pinnoittaa praimerilla ja maalata. Värien ja metalliefektien lisääminen on helppoa.

Erittäin riittoisa käytössä!

90 % ajan ja työmäärän säästö: XTC-3D täyttää 3D tulostuksessa syntyneet uurteet ja tekee pinnasta sileän ja kiiltävän. Muuta viimeistelyä ei juuri tarvita.

Pinnoita mitä tahansa 3D tulostuspintoja: XTC-3D sopii niin SLA kuin SLS tulosteiden pinnoille. Se toimii myös PLA, ABS, Laywoo, pulveriprinttien ja muiden kiinteiden pintojen pinnoittamiseen. Sitä voidaan käyttää myös EPS, EPDM ja polyuretaanivaahtojen, puupintojen, kipsin, kankaan, pahvin ja paperin pinnoittamiseen.

XTC-3D ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, ftalaattia tai fosfaattia.

VAARAMERKINNÄT

 

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOTE   (SUOMENKIELINEN TOIMITETAAN PAKETIN MUKANA)

Videolinkit:

  

  

Kuvasarja:

Customers who bought this product also bought

Mold Max 20

1 kg

Product added
54.10 €
(Out of stock)

OOMOO 30

1,27 kg

Product added
46.40 €
(Out of stock)

OOMOO25

1,27 kg. Oomoo silikonikumit ovat erinomaisia ja helppoja muottikumeja , sekoitussuhde yksinkertainen 1:1 tilavuuden mukaan (ei punnitusta).  

Product added
46.40 €
(Out of stock)