Cryptolyte, UV-valossa loistava lisäaine

Product Code: Cryptolyte 28 g
28,3 g. Cryptolyte® on läpinäkyvä nestemäinen lisäaine, joka saa Smooth-on silikonikumit, polyuretaanikumit, -hartsit ja –vaahdot loistamaan kirkkaan sinisenä kohdennetussa ultravioletti valossa (musta valo).
12.40 €
Klarna
Installments starting from 9.00 €/month Show more »

In stock: 2 pc

Hohtamisefektiä ei näy normaali valossa ilman UV-valoa. Kun nestettä sekoitetaan pieninä määrinä massaan, se ei vaikuta perusmateriaalin kirkkauteen tai väriin. Esimerkiksi kun Cryptolytea lisätään Crystal Clear (veden kirkas hartsi) hartsiin, muutosta ei huomaa kuin vasta UV-valossa, jolloin kappale hohtaa kirkkaan sinisenä.
 
Tärkeää: Paras hohtamisefekti saavutetaan kirkkaiden tai läpinäkyvien materiaalien kanssa (kuten Sorta Clear silikoni, Clear Flex polyuretaanikumi, Smooth-cast 325 jne.) Cryptolyte lisäainetta voidaan käyttää  erikoisefekteihin kuten Halloween -maskeihin, lavasteisiin, somisteisiin, turvallisuuskyltteihin jne.

Varoitus: Tämä tuote on herkästi syttyvä. Noudata äärimäistä huolellisuutta ja seuraa turvallisuusohjeita. Katso tarkemmat ohjeet tuotteen turvallisuustiedotteesta.
 


Crystal Clear hartsista tehty kappale, johon lisätty Cryptolyte lisäainetta. Kuvattu normaali valossa.


Sama kappale kuvattu UV -valossa eli mustassa valossa

 


Smooth-Cast 300 hartsista valettu pääkallo, johon lisätty Ure Fil 3 täyteainetta ja Cryptolyte lisäainetta. Kuvattu normaali valossa.

Sama pääkallo kuvattu UV -valossa eli mustassa valossa.


 

EcoFlex 0030 silikonikumista valmistettu maski, johon lisätty Cryptolyte lisäainetta. Kuvattu normaali valossa.

Sama maski kuvattu UV-valossa eli mustassa valossa.

 

Lohikäärme koriste valmistettu Smooth-Cast 325 hartsista, johon lisätty Cryptolyte lisäainetta. Kuvattu normaali valossa.

Sama kappale kuvattu UV-valossa eli mustassa valossa.


 
 

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOT

Customers who bought this product also bought

Mold Max 20

1 kg

Product added
54.10 €
(Out of stock)