Feather Lite nestemäinen muovi

Product Code: Feather Lite

1,14 kg tai 4,98 kg. Feather Lite® nestemäinen muovi – se kelluu vedessä!

46.60 €
Klarna
Installments starting from 9.00 €/month Show more »

In stock: 0 pc

Feather Lite® on polyuretaanihartsi, joka valmistuttuaan on niin kevyt, että se kelluu vedessä. Se on paljon kevyempi kuin muut hartsit. Feather Lite® hartsilla on helppo sekoitussuhde 1A:1B tilavuuden mukaan ja se on helppo sekoittaa (Molempien osien A+B esisekoittaminen on välttämätöntä). Valmiit valukappaleet ovat kestäviä ja niitä voidaan kaivertaa, hioa, porata jne. Feather Lite ® voidaan pigmentoida So-strong väreillä valun aikana sekä valmiit valukappaleet voidaan maalata. Ja koska tama tuote on kevyempää kuin muut hartsit, samaan hintaan saadaan enemmän valumateriaalia ja valuista tulee näin edullisempia.

Feather Lite® hartsia voidaan käyttää monenlaisiin taiteellisiin tai teollisiin sovelluksiin: kuvanveistotöihin, kalastusvieheiden valmistukseen, prototyyppien tekoon, nuken päiden tai figureiden valmistukseen ja moniin muihin sovelluksiin.

Feather Lite® - 2 tunnin valmistumisaika

VAARAMERKINNÄT:

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOTE

Customers who bought this product also bought

Mold Max 20

1 kg

Product added
54.10 €
(Out of stock)

OOMOO 30

1,27 kg

Product added
46.40 €
(Out of stock)

OOMOO25

1,27 kg. Oomoo silikonikumit ovat erinomaisia ja helppoja muottikumeja , sekoitussuhde yksinkertainen 1:1 tilavuuden mukaan (ei punnitusta).  

Product added
46.40 €
(Out of stock)