Smooth cast 65 D

Product Code: Smooth cast 65 D

6,99 kg tai 0,9 kg. Smooth-Cast® 65D (Entinen nimi Smooth-Cast® ROTO) on yksi Smooth-Cast® Semi-Rigid linjan muoveista. Smooth-Cast® 65D -hartsilla on ainutlaatuinen asteittainen kovettumisominaisuus, joka tekee siitä ideaalin rotaatioteknisiin valuihin.

 
42.60 €
Klarna
Installments starting from 9.00 €/month Show more »

In stock: 0 pc

Smooth-Cast® Semi-Rigid linjan muovit ovat edullisia ja erittäin iskunkestäviä polyuretaanihartseja, jotka kovettuvat nopeasti. Näitä hartseja on helppo käyttää (sekoitussuhde on 1A:1B massan mukaan) ja ovat erittäin juoksevia, joten ilmakuplia syntyy minimaalisen vähän. Kirkkaita värejä saa valmiiseen tuotteeseen lisäämällä niihin SO-Strong® ja Ignite® värejä.

Tämä iskunkestävä hartsi tarjoaa poikkeuksellisen hyvän kulutus -kestävyyden. Tämä muovi on hyvä korkean iskunkestävyyden vaatimiin työkaluihin, prototyyppeihin, kulutuksen kestäviin osiin, sulattojen mallineihin, tärytin anturoihin, betonileimasimiin ym.
 
 


Klikkaa kuvaa avataksesi kuvasarjan.

Customers who bought this product also bought

Mold Max 20

1 kg

Product added
54.10 €
(Out of stock)

OOMOO 30

1,27 kg

Product added
46.40 €
(Out of stock)

OOMOO25

1,27 kg. Oomoo silikonikumit ovat erinomaisia ja helppoja muottikumeja , sekoitussuhde yksinkertainen 1:1 tilavuuden mukaan (ei punnitusta).  

Product added
46.40 €
(Out of stock)