Equinox® 38 käsinmuovailtava silikonikumi

Product Code: Equinox® 38 0,9 kg

0,9 kg. Equinox on platinapohjainen silikonikumi, jota voidaan muotoilla käsin. Muottia voidaan käyttää elintarvikkeiden muotoiluun, on siis elintarvikekelpoinen.

82.50 €
Klarna
Installments starting from 9.00 €/month Show more »

In stock: 1 pc

Equinox® on helppo silikonikumi, jota voidaan sekoittaa ja muotoilla suoraan kädessä. Equinox® kumi sekoitetaan suhteessa 1A:1B tilavuuden mukaan. Equinox® 35 tuotteen työstöaika on noin 1 minuutti ja valmistumisaika noin 7 minuuttia huoneen lämmössä. Equinox® 38 tuotteen työstöaika on 4 minuuttia ja valmistumisaika 30 minuuttia ja Equinox® 40 on hitaampi versio 30m minuutin työstöajalla ja 5 tunnin valmistumisajalla. Kutistuvuus on pieni ja valmistunut kumi on erittäin kestävä (erittäin korkea vetolujuus) ja kestää korkeita lämpötiloja (matalan lämpötilan metallit). Ne myös kestävät hyvin erilaisia pintoja paremmin niin, ettei kovettumisprosessi keskeydy (jotkin platinasilikonit voivat estyä valmistumasta tiettyjen aineiden kanssa).
Koska tuotetta voidaan muotoilla suoraan mallin päälle, on sen menekki pienempi kuin kaadettavien silikonikumien. Hinta ei siis lopulta tule kalliimmaksi muottia kohden, vaikka pakkaus onkin ehkä hinnakkaampi.  

Tuotetta voidaan käyttää monenlaisissa sovelluksisssa melkeinpä mistä tahansa pinnasta: ortopedisissä, hevosen kavion korjaustöihin, korun valmistukseen jne.

 

 

EINTARVIKEMUOTTINA KÄYTTÄMINEN

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOTE

Customers who bought this product also bought

Poyo® Silicone Putty

0,96 kg. Poyo Putty silikonikumi on kiinteää kaksi komponentti silikonikumia, jota voi muotoilla käsin.

Product added
57.10 €
(Out of stock)