Slacker, iho efekti

Product Code: Slacker, iho efekti 0,45kg

0,45 kg. Slacker on yksikomponentti tuote, läpikuultava kirkas neste, joka lisätään muihin läpikuultaviin platinapohjaisiin silikoneihin, kuten Dragon Skin ja Ecoflex tuotteisiin.

35.10 €
Klarna
Installments starting from 9.00 €/month Show more »

In stock: 0 pc

Slacker muuttaa silikonikumin tuntumaan pehmeämmältä ja enemmän "ihomaiselta" materiaalilta. Se muuttaa myös silikonikumin kimmoisuutta niin, että se vaikuttaa ihmisen ihon solukolta. Slacker antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita kiinnittymisasteita kuivuneelle silikonikumille, eli luomukselle saadaan näin itsekiinnittyvä "apuväline". Kiinnittymisaste on suorassa suhteessa siihen, kuinka paljon Slackeria on lisätty silikonikumimassaan.

Kappaleet, joihin on lisätty Slackeria, ei eritä silikoniöljyä, jota tapahtuu joidenkin toisten vastaavien tapojen (joilla pehmennetään silikonikumia) kanssa. Slackeria voidaan lisätä suuremmissakin mittasuhteissa Smooth-Onin erittäin pehmeisiin ja joustaviin platinapohjaisiin silikonikumeihin (esimerkiksi Ecoflex 00-30), jolloin saadaan aikaiseksi silikonigeeliä, jota voidaan käyttää geelitäytettyihin silikoni siin keinoapuvälineisiin. Geelitäytetyt apuvälineet joustavat, taipuvat ja jopa rypistyvät kuten ihmisen iho. Silikoni geeliä, joka on luotu Slackerin avulla, voidaan myös käyttää luomaan pehmennys/vaimennus materiaaleja lääketieteellisiin sovelluksiin.

Tekniset tiedot

Turvallisuustiedote


 

Customers who bought this product also bought

Alja-Safe

1,36 kg

Product added
54.90 €
(Out of stock)

OOMOO 30

9,39 kg

Product added
341.50 €
(Out of stock)

Dragon Skin 10 medium

0,9 kg

Product added
62.10 €
(Out of stock)