Dragon Skin 10 slow

Product Code: Dragon Skin 10 slow 7,26 kg

7,26 KG

391.00 €
Klarna
Installments starting from 17.50 €/month Show more »

In stock: 3 pc

Dragon Skin sarjan silikonit ovat erittäin korkealaatuisia platinapohjaisia silikonikumeja, joiden sekoitussuhde on helppo 1:1 painon tai tilavuuden mukaan. Tämä materiaali kuivuu huoneenlämmössä ja kutistuvuus on erittäin vähäinen. Valmis Dragon Skin -muotti on erittäin vahva ja hyvin "venyvä". Sitä voi venyttää monta kertaa alkuperäisestä koostaan repeytymättä ja palautuen taas alkuperäiseen kokoonsa ilman säröjä. Dragon Skin silikonikumi soveltuu nopeaan prototyypin tekemiseen, vahan valantaan (valimot ja kynttilän valmistajat), arkkitehtoorisiin restaurointitöihin ja betonin valantaan.

Lisäksi Dragon Skin silikonia käytetään monissa erikoistehosteissa, erityisesti animaatioissa, joissa on toistuvaa liikettä. Materiaali on väriltään läpikuultavaa ja siihen voidaan lisätä väripigmenttiä (silc Pig). Dragon Skinin ylivoimaisia fyysisiä ominaisuuksia ja joustavuudesta johtuen tuotetta käytetään myös ortopediassa ja iskunvaimentimen ominaisuudessa. 

Dragon Skin 10 slow ominaisuudet:

Kovuus 10 A --- Sekoitussuhde 1:1---Työstöaika 45 min---- Valmistumisaika 7 h

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOTE

Customers who bought this product also bought

Dragon Skin 10 medium

7,26 kg

Product added
429.00 €
(Out of stock)

Silikoni ohennin

0,45 kg. Silikoniohennin alentaa kaikenlaatuisten silikonikumien viskositeettia.

Product added
21.10 €
(Out of stock)

Thi Vex sakeuttamisaine

0,45 kg. Thi-Vex silikonin sakeuttamisaine on tarkoitettu Smooth-on silikonikumeille pystysuoraan pintaan tehtäviin töihin (sivellin-tekniikka).

Product added
35.30 €
(Out of stock)