Rebound 25

Product Code: Rebound 25 8,16 kg

8,16 kg

428.60 €
Klarna
Installments starting from 18.70 €/month Show more »

In stock: 1 pc

Rebound® 25 on helppokäyttöinen platinapohjainen (platinum cure) silikonikumi, jota käytetään sivellintekniikalla tehtäviin muotteihin melkeinpä mistä vain mallista. Sekoitussuhde on 1A:1B tilavuuden mukaan (punnitusta ei tarvita), Rebound® 25 voidaan levittää pensselillä tai lastalla pystysuoraan pintaan ilman valumista ja se kuivuu/valmistuu olemattomalla kutistuvuudella pehmeäksi ja joustavaksi kumiksi. Muotti toimii ns. "hanskamuottina", eli se voidaan vetää mallin päältä kuin hanskan vetämällä.

3 tai 4 kerrosta riittää kestävän ja joustavan muotin valmistamiseen. Muottiin voidaan valaa vahaa, kipsiä, betonia tai hartseja. Ja koska Rebound® 25 on platinapohjainen silikonikumi, se kestää monia vuosia. Tämä tuote sopii veistosten jäljentämiseen, arkkitehtoorisiin restaurointeihin, kynttilämuotteihin, jääveistosten valmistukseen ym.

A:B sekoitussuhde - 1:1 tilavuuden mukaan
Valmistumisaika - 6 h
Joustavuus 690 %
Sekoitusviskositeetti - Siveltävä
Työstaika - 20 min.
Kovuus shore - 25
repeytymislujuus - 102 pli

Tekniset tiedot

Turvallisuustiedote
   

 

Customers who bought this product also bought

Plasti paste

5,17 kg. Plasti-Paste® on kaksikomponentti kuituhartsi, joka on suunniteltu pystysuoralle pinnalle. A-osa on nestemäistä ja B-osa on tahnaa. Sekoitussuhde on 1A:3B tilavuuden mukaan. Materiaali on hajutonta ja työstöaika on 8-10 minuttia riippuen massan määrästä

Product added
182.10 €
(Out of stock)

Dragon Skin 10 medium

7,26 kg

Product added
429.00 €
(Out of stock)

Thi Vex sakeuttamisaine

0,45 kg. Thi-Vex silikonin sakeuttamisaine on tarkoitettu Smooth-on silikonikumeille pystysuoraan pintaan tehtäviin töihin (sivellin-tekniikka).

Product added
35.30 €
(Out of stock)