Solaris + tartunta-aine

Product Code: Solaris + tart.aine 0,9 kg
0,9 kg. Solaris® Silikonikumi aurinkopaneleiden kennojen kotelointiin. Solaris® on matalaviskositeettinen, kirkas ja väritön nestemäinen platinapohjainen silikonikumiyhdiste, joka on suunniteltu suojaamaan elektronisia komponentteja ja muita kokoonpanoja. Se suojaa komponentit iskuilta, tärähtelyltä, ilmankosteudelta, otsonilta, pölyltä, kemikaaleilta ja muilta ympäristömyrkyiltä.
145.10 €
Klarna
Installments starting from 9.60 €/month Show more »

In stock: 6 pc

Solariksen täydellinen kirkkaus tekee siitä hyvän materiaalin aurinkopaneleiden kennojen kotelointiin. Solaris takaa maksimaalisen valon välittämisen itse tehdyissä aurinkopaneleissa tai elektronisissa kokoonpanoissa, joissa komponenttien havaittavuus on välttämätöntä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan käytettäväksi Solaris tartunta-ainetta (kuuluu 0,9 kg:n pakkaukseen mukaan, suuremmissa pakkauskokoissa tulee tilata erikseen).
  • Ultra-läpinäkyvä Solaris omaa erinomaisen UV kestävyyden välittäen kuitenkin maksimaalisen valon määrän.
  • Solaris® on matalaviskositeettinen, joka mahdollistaa helpon valun vaikeidenkin muotojen sisään ja ympärille, suojaten erinomaisen hyvin elektronisia osia ja tehden siitä iskunkestävän.
  • Solaris® valmistuu syvistäkin kohdista tai suljetussa kokoonpanossa ilman lämmönvaihtoa.
  • Solaris® ei sisällä liuotteita eikä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC).
  • Solaris sietää hyvin korkeaa ilmankosteutta ja kohonneita lämpötiloja.

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOTE

Customers who bought this product also bought

Mold Max 20

1 kg

Product added
54.10 €
(Out of stock)