Sorta Clear 40

Product Code: Sorta Clear 40 4,49 kg
4,49 kg. SORTA-Clear® silikonikumit ovat läpikuultavia (platinapohjaisia) ja valmistuvat huoneen lämmössä kutistumatta. Soveltuu myös elintarvikemuotiksi.
281.20 €
Klarna
Installments starting from 14.00 €/month Show more »

In stock: 0 pc

SORTA-Clear® omaa erinomaisen hyvän repeytymislujuuden ja vetolujuuden. Kumin läpinäkyvyys on erityisen hyvä ominaisuus silloin, kun malli otetaan muotista pois veitsellä leikkaamalla (malli näkyy kumin läpi, jolloin ei vahingossa vahingoiteta mallia). SORTA-Clear® kumi on hyvä pototyyppien valmistukseen, korujen tekoon, tai minkä tahansa muotin tekoon, jossa läpinäkyvyys on tärkeää. Sorta Clear muottiin voidaan valaa polyuretaania, epoksia, tai polyesterihartsia, eikä irrotusaineita yleensä tarvita. Muita materiaaleja kuten vahaa ja matalan lämpötilan metalleja voidaan myös valaa SORTA-clear muottiin. SORTA-Clear® voidaan värjätä SILC PIG väreillä.
 
SORTA Clear® 40 soveltuu myös leivontamuottien ja vuokien valmistukseen, jääpalamuoteiksi, voin valamiseen, ja muihin töihin, joissa käytetään elintarvikkeita.
 

 

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOTE

Customers who bought this product also bought

Silc Pig sininen

113,40 g. Silc Pig® silikoni -väripigmenttejä käytetään värjäämään Smooth-onin silikonikumiyhdisteitä, myös Mold Max® sarjan läpikultavaa T-sarjaa, Dragon Skin® ja Ecoflex® kumeja. Värit ovat hyödyllisiä esim. siveltävien muottien valmistuksessa, värjäämällä eri kerrokset eri värillä, sinun on helppo seurata missä vaiheessa olet työssäsi kulloinkin menossa.

Product added
34.80 €
(Out of stock)

Silikoni ohennin

0,45 kg. Silikoniohennin alentaa kaikenlaatuisten silikonikumien viskositeettia.

Product added
21.10 €
(Out of stock)