Mold Max XLS II

Product Code: Mold Max XLS II 5 kg

4,99 kg. Mold Max® XLS® II kovuudeltaan 30A ja on tinapohjainen silikonikumi, joka omaa hyvin pienen kutistuvuuden pitkällä aikavälillä. XLS® II muotit kestävät tuotannossa pidempään kuin muut silikonimuotit, kun niitä käytetään kemialllisesti rankkojen hartsien (epoksien, polyesterihartsien ja uretaanivaahtomuovien) valamiseen. Sekoitussuhde on 100A:10B painon mukaan.Työstöaika on 40 minuuttia ja valmistumisaika on 24 tuntia huoneen lämmössä.

201.80 €
Klarna
Installments starting from 11.40 €/month Show more »

In stock: 0 pc

Mold Max® XLS® II silikoni toistaa pienimmätkin ykstyiskohdat ja sopii hyvin monenlaisiin teollisiin ja taiteellisiin sovelluksiin, käsittäen myös tuotannolliset muotit, prototyyppien jäljentämisen, huonekalut, kuvanveiston ja arkkitehtoniset elementit.Mold Max® XLS® II voidaanpaksuntaa/jäykistää THI-VEX® II:llä sivellintekniikalla tehtäviin töihin.
Mold Max® XLS® II silikonimuottiin voidaan valaa monenlaisia materiaaleja kuten betoni, vahat, kipsi, Matalan lämpötilan metalliseokset, epoksit, polyesterihartsit (irrotusainetta ei tarvita) ja polyuretaani vaahtomuovit.
 
 
Sekoitussuhde            100:10 painon mukaan
Valmistumisaika         24 h
Joustavuus                   375 %
Sekoitusviskositeetti 30000 cps
Työstöaika                    40 min.
Kovuusluokka              30
Repeytymislujuus       110 pli

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOTE

Customers who bought this product also bought

Irroitusaine Ease Release 200

Ease Release® 200 on erinomainen yleisirrotusaine muottien ja valukappaleiden teossa. Tämä tuote irrottaa polyuretaanikumia, polyuretaanihartsia, polyesterihartsia, silikonikumia, ja kestomuovia. Ease Release® 200 on tehokas polyuretaani-, silikoni- ja metallimuoteihin. Käteväkäyttöinen aerosolsuihkepullo.

Product added
33.60 €
(Out of stock)

Irrotusaine Universal Mold Release

Universal Mold Release® (UMR) on kehitetty nimenomaan muotin tekoon ja valuihin. Se toimii hyvin useimpien nestemäisten kumien ja nestemäisten muovien (hartsien) kanssa. Tuote irrottaa muottikumit (kuten polyuretaanikumit ja polysufidikumit) oikein valmistelluiden mallien pinnalta.

Product added
28.10 €