Toimitusehdot

Toimitusehdot/maksutavat


Yleistä

Kaikkia sivuilla esiteltyjä tuotteita voi tilata verkkokauppamme kautta. Toimitusaika on 2-7 arkipäivää tilauksen/maksun saapumisesta. Mikäli toimitusaika viivästyy, olemme yhteydessä asiakkaaseen. Joissakin tuotteissa on pidempi toimitusaika ja siitä on erikseen mainittu tuoteluettelon tuoteselostuksessa.

Jos tilauksessa on tuotteita, joista osa löytyisi varastosta heti ja osa ei, toimitamme tuotteet vasta, kun kaikki tuotteet ovat toimitettavissa samassa paketissa, ellei toisin sovita. Tällaisessa tilanteessa olemme aina yhteydessä asiakkaaseen ennen tavaran toimittamista.

Minimitilausraja on 20 eur.

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja moitteettomassa kunnossa.

Ilmoitamme aina lähetyksen seurantatunnuksen asiakkaan sähköpostiin, kun paketti on lähetetty.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitamme tuotteita Suomeen, Ruotsiin ja Baltian maihin.

We deliver products to Finland, Sweden and Baltic coutries.
 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä (poikkeuksena Klarna-lasku ja -tili). Verkkokaupassa voidaan maksaa
seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna, Klarna-lasku tai -tili.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Silcom Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy
asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu
Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI40 0010 5932 71 Silcom Oy , tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset ja SEPA-tilisiirrot IBAN: FI40 4600 0010 5932 71 BIC/SWIFT: ITELFIHH .

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Lasku yrityksille

Yrityksille, yhdistyksille, kunnallisille ja valtiollisille organisaatiolle (kuten koulut ja oppilaitokset) voimme toimittaa tuotteet laskulla maksuehtona 14 pv netto.

Klarna Lasku kuluttajille
Laskulla maksat helposti ja turvallisesti kun tavara on ensin kotonasi. Maksuaika on 14 päivää. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 € sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Laskutuslisä 4,5 €.

Lisätietoja Klarna Laskusta

Klarna Osamaksu
Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi) tai kaupan kassalla tarjotuissa kiinteämmissä maksuaikatauluissa (3-36 kk), kun ostoksesi ylittää 100 €.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin
kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot
vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika 3 kk 6 kk 12 kk 24 kk 36 kk Tili
Vuosikorko 0% 0% 0% 9,95% 9,95% 22%
Avausmaksu 9,90 € 19 € 29 € 29 € 29 € 0 €
Laskutusmaksu 3,95 € 3,95 € 3,95 € 3,95 € 3,95 € 3,95 €

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: http://www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa: http://www.klarna.fi
 

Toimitustavat

Matkahuollon Bussipaketti 8,50 eur

(30 kg asti) norm. 8,50 eur
Paketti on haettavissa lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä.

Matkahuollon Jakopaketti 16,50 eur

Matkahuollon kotiinkuljetus asiakkan niin halutessaan (max.30 kg), 16,50 eur.

Yli 30 kg:n tilausten toimituskulut veloitamme todellisten kulujen mukaisesti. Olemme siinä tapauksessa yhteydessä aina tilaajaan.

Mikäli haluat tuotteet jollain muulla tavalla toimitettuna, kuten Postin kautta, ota yhteyttä.

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, -hintojen ja -tapojen muutokseen sekä tuotteiden hintojen muutokseen.