Kick-It

Tuotekoodi: Kick-It, 450 g

450 g. Lisäaine polyuretaanikumeille, jolla saadaan kumin valmistumisaikaa nopeutettua ilman että sen fyysiset ominaisuudet kärsivät.

58.30 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 0 kpl

KICK-IT® on valmistumisen nopeuttamiseen tarkoitettu lisäaine ja on suunniteltu nopeuttamaan nimenomaan joitakin Smooth-On polyuretaanikumeja, ilman että se vaikuttaa lopullisen kappaleen fyysisiin ominaisuuksiin. Tämä mahdollistaa paljon nopeamamman kumin valmistumisen, niin että kumi voidaan poistaa mallin päältä huomattavasti nopeammin. Tätä lisäainetta lisätään osaan B painon mukaan ja pitää sekoittaa hyvin osan B kanssa ennen kuin osa A lisätään seokseen. Tärkeää: Lisäämällä polyuretaanikumiin tätä lisäainetta, kumin työstöaika lyhenee myös radikaalisti. 

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOTE
 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Smooth cast 325

6,81 kg.  Smooth-Cast® ColorMatch®  muovit ovat nopeita valuhartseja, jotka on kehitetty erityisesti värillisiin valuihin ja niihin voidaan lisätä erilaisia täyteaineita. Värit toistuvat näissä hartseissa kirkkaina ja oikeina ja eri täyteaineilla valuihin saa halutunlaisia efektejä kuten puu- tai metalliefektejä.

Tuote lisätty
212.50 €

Smooth cast 65 D

6,99 kg tai 0,9 kg. Smooth-Cast® 65D (Entinen nimi Smooth-Cast® ROTO) on yksi Smooth-Cast® Semi-Rigid linjan muoveista. Smooth-Cast® 65D -hartsilla on ainutlaatuinen asteittainen kovettumisominaisuus, joka tekee siitä ideaalin rotaatioteknisiin valuihin.

 
Tuote lisätty
42.60 €

Mold Max 30

4,99 kg

Tuote lisätty
201.80 €