Ure Fil 5

Tuotekoodi: Ure Fil 5 1,36 kg

1,36 kg. URE-FIL® 5 on erittäin kevyt jauhomainen täyteaine, joka on paras valinta kun halutaan saavuttaa hartsivaluun puumainen ilme.

20.10 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 6 kpl

URE-FIL® Täyteaineet ovat helposti sekoitettavissa useimpiin hartseihin ja kumeihin, joilla lopulliseen tuotokseen saadaan halutunlainen viimeistely, ominaisuus tai efekti. Täyteaineita voidaan käyttää jatkoaineena alentamaan valun kustannusta, luomaan tiettyjä efektejä, jäykistämään seosta. Lopputulos riippuu seoksen suhteista.

URE-FIL® 5 on erittäin kevyt jauhomainen täyteaine, joka on paras valinta kun halutaan saavuttaa hartsivaluun puumainen ilme.

Katso lisää eri efektien luomisesta Muottitietoa linkistä

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Crystal Clear 200

0,86 kg. Crystal Clear® Sarjan hartsit ovat veden kirkkaita ja tehty erityisesti valuihin, joissa vaatimuksena on ehdoton kirkkaus. Nämä kiinteät polyuretaanivaluhartsit eroavat muuten vain työstöajan ja valmistumisajan suhteen. Matala viskositeetti eli juoksevuus takaa helpon sekoitettavuuden. Suositeltava muottikumimateriaali Mold Max -sarjan kumit. Jos olet kiinnostunut suuremmista määristä, ota yhteyttä Silcom Oy:n asiakaspalveluun.

Tuote lisätty
74.80 €

Mold Max 30

4,99 kg

Tuote lisätty
201.80 €

Metalli pulveri hopea

0,45 kg

Tuote lisätty
77.50 €