Smash breakaway glas

Tuotekoodi: Smash breakaway glas, 7,26 kg

7,26 kg. SMASH!® Muovi on uusi nestemäinen polyuretaanimuovi, joka on suunniteltu rikkoutumaan /murentumaan iskusta kuin lasi.

430.10 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 18.80 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

SMASH!® on veden kirkas ja täysin kuivuneena rikkoutuu kuin lasi. Se voidaan valaa kiinteäksi ohueksi levyksi muistuttamaan ikkunan lasia tai rotaatiotekniikalla ontoksi kappaleeksi, kuten pulloksi tai muuksi lasintapaisiksi esineiksi, joita käytetään lavasteina elokuvissa tai teattereissa. Suositeltava maksimi paksuus lopullisessa tuotteessa on 0,33 cm. SMASH!® kovettuu huoneen lämmössä ja sitä on helppo käyttää. Se sekoitetaan 1A:1B tilavuuden mukaan. Matala viskositeetti eli juoksevuus takaa helpon sekoitettavuuden ja valamisen. Valmis valu on UV kestävä. Hartsiin voi lisätä väripigmenttejä.

Huomio! Ei kotikäyttöön. Tämä tuote on vain ammattilaisten käyttöön. Hyvä ilmastointi, tarkoitukseen sopivat hengityssuojaimet ja suojausasusteet (hanskat ja suojatakki) ovat suositeltavia käyttää hengitys- ja ihokontaktin välttämiseksi. Jos hengitys- tai iho-oireita havaitaan käytön aikana, tulee käyttö lopettaa välittömästi ja hakeutua lääkäriin. Lue tekninen tiedote ennen käyttöä!

Valmistusaika 90 min Särjettävissä 6 tunnin kuluttua kuivumisen jälkeen.

Tekniset tiedot

Turvallisuustiedote

Tuotenimi - Smash!® Plastic
A:B Sekoitussuhde - 1A:1B tilavuuden mukaan
Väri - kirkas
Puristuslujuus - n/a
Valmistumisaika - 90 min.
Sekoitusviskositeetti - 900 cps
Työstöaika - 5 min.
Vetolujuus - n/a
Lopullinen kovuus shore - 80 D