Päivitämme Polyuretaanikumien osalta sivustoa ja tuotteet eivät juuri nyt ole verkkokaupan kautta tilattavissa. Pyrimme saamaan työn valmiiksi mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on tuotteisiin liittyvää kysyttävää, niin laitathan sähköpostia osoitteeseen info@silcom.fi
 
Polyuretaanikumit ovat kaksikomponentti järjestelmän kumeja (A+B), joilla voidaan tehdä muotti monenlaisesta kohteesta suhteellisen edullisesti. Muotit voidaan valmistaa päälle kaato -, pensseli- tai ruiskutustekniikalla.
 
EDUT –Polyuretaanikumit ovat helppokäyttöisiä, useimmiten niissä on yksinkertainen sekoitussuhde tilavuuden mukaan (1A:1B), punnitusta ei tarvita. Joustavia polyuretaanikumeja on saatavana geelimäisestä auton rengastakin kovempiin kumiin ja kaikkea siltä väliltä. Polyuretaanit ovat yleensä aika juoksevia (matala viskositeetti) ja vakuumia ei tarvita. Polyuretaanikumeilla on korkea kulutuksen kestävyys ja niitä käytetään mm. betonivaluihin. 
 
HAITATKun silikonikumilla on paras irtoavuusominaisuus, on polyuretaanikumilla taas huonoin. Se tarttuu melkeinpä mihin vain pintaan kiinni. Alkuperäisen mallin suojaaminen ja valmistelu kauttaaltaan on ensisijaisen tärkeää (katso irrotus- ja suojausaineet). Polyuretaanit ovat herkkiä ilmankosteudelle ja siihen voi kehittyä ilmakuplia, jos kosteutta on seokseen päässyt (esim. jos tehdään muottia ulkotiloissa, jolloin ilmakosteus on korkea). Materiaalilla on lisäksi rajallinen käyttöikä, kun säilytysastia on kerran avattu.