Clear Flex 50

Tuotekoodi: Clear Flex 50, 1,35 kg

Clear Flex 50 ja 95 ovat veden kirkkaita polyuretaanikumia, jotka on suunniteltu sovelluksiin, jotka vaativat ehdotonta kirkkauta ja auringon valon sietokykyä. Matala viskositetti varmistaa helpon sekoitettavuuden ja valamisen.

 

78.10 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 0 kpl

Clear Flex 50 ja 95 valmistuu huoneen lämmössä olemattomalla kutistuvuudella. Valmiit valutýöt ovat kirkkaita, joustavia ja UV-kestäviä. Eri värejä saadaan lisäämällä väripigmenttiä. Sopii mm. sovelluksiin: kirkkaat aukileikattavat muotit, mallin kopoiminen, koristeiden valmistaminen, erikoisefektit, prototyypit jne.

HUOMIO:

EI KOTIKÄYTTÖÖN. TÄMÄ TUOTE ON VAIN AMMATTIMAISEEN KÄYTTÖÖN. Hyvä ilmanvaihto, asiaan kuuluvat hengityssuojaimet ja suojavaatteet ovat välttämättömiä minimoimaan kontaktia materiaalin kanssa. Jos hengitysvaikeuksia tai ihottumaa ilmenee, on välittömästi lopetettava tuotteen käyttäminen ja hakeuduttava lääkäriin. Luen käyttöturvallisuustiedote huolellisesti ennen käyttöä.

Clear Flex 50 - Kovuus 50A

Clear Flex 95 - Kovuus 95 A

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOTE

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Mold Max 30

1 kg

Tuote lisätty
54.10 €

OOMOO 30

1,27 kg

Tuote lisätty
46.40 €

OOMOO25

1,27 kg. Oomoo silikonikumit ovat erinomaisia ja helppoja muottikumeja , sekoitussuhde yksinkertainen 1:1 tilavuuden mukaan (ei punnitusta).  

Tuote lisätty
46.40 €