PMC-770

Tuotekoodi: PMC-770 / 1,36 kg

1,36 kg. PMC®-770 Polyuretaanikumi- Tuotannollisiin ja teollisiin sovelluksiin

53.70 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 2 kpl

PMC®-770 sekoitetaan suhteessa 2A:1B painon mukaan, PMC®-770 valuu helposti (matala viskositeetti) ja se valmistuu huoneen lämmössä kiinteäksi kovuudeltaan 70A kumiksi, jolla on poikkeuksellisen hyvät ominaisuudet. Kumi soveltuu karkeiden materiaalien valumuotiksi tuotantoon, kuten betonivaluihin ja kipsitöihin. Materiaali soveltuu myös kumisiin mekaanisiin osiin monenlaisiin tarkoituksiin kuten rasiat, pyörät, vetorullat sekä kuulamyllyn vuoraukseen ja täryanturoihin.

PMC®-770 - Kovuus 70A  

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Smooth cast 325

0,86 kg.  Smooth-Cast® ColorMatch®  muovit ovat nopeita valuhartseja, jotka on kehitetty erityisesti värillisiin valuihin ja niihin voidaan lisätä erilaisia täyteaineita. Värit toistuvat näissä hartseissa kirkkaina ja oikeina ja eri täyteaineilla valuihin saa halutunlaisia efektejä kuten puu- tai metalliefektejä.

Tuote lisätty
42.60 €

OOMOO 30

1,27 kg

Tuote lisätty
46.40 €

Silc Pig 9 värin näytepaketti

Silc Pig® silikoni -väripigmenttejä käytetään värjäämään Smooth-onin silikonikumiyhdisteitä, myös Mold Max® sarjan läpikultavaa T-sarjaa, Dragon Skin® ja Ecoflex® kumeja. Värit ovat hyödyllisiä esim. siveltävien muottien valmistuksessa, värjäämällä eri kerrokset eri värillä, sinun on helppo seurata missä vaiheessa olet työssäsi kulloinkin menossa.

Tuote lisätty
39.50 €