VytaFlex 60

Tuotekoodi: VytaFlex 60 / 7,26 kg

7,26 KG.  VytaFlex® polyuretaanikumit tarjoavat ensiluokkaisia fyysisiä ominaisuuksia ja suorituskykyä. Erinomainen valinta esimerkikiksi betonivaluihin.

291.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 14.30 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 0 kpl

Betonin valaminen ei ole koskaan enään samanlaista!
Kehitetty erityisesti betonivaluihin, Vyta Flex kumit ovat uuden sukupolven muottikumeja ja niiden valmistuksessa käytetään Smooth-Onin V-polymeeri teknologiaa.

Mitä V-Polymeeri teknologia tarjoaa?

 

 

 

Antaa VytaFlex kumeille super hyvät fyysiset ja suorituskykyiset ominaisuudet
Antaa betonitöille pinnan, josta olet vain unelmoinut
Antaa VytaFlex kumeille pitkäaikaisen käyttöiän
Antaa VytaFlex muoteille kyvyn toistaa värit virheettömästi jokaisella valukerralla

VytaFlex® polyuretaanikumin ominaisuuksiin kuuluu sen miellyttävän helppo sekoitussuhde yksi suhde yhteen. Tyhjiöpumpun käyttö ei ole välttämätöntä ja VytaFlex® kumit valmistuvat olemattomalla kutistuvuudella joustavaksi kumimuotiksi, joka kestää hyvin tuotannossa. VytaFlex® muottikumit toimivat erityisen hyvin valettaessa värjättyä betonia. Muotit, jotka on tehty VytaFlex® sarjan polyuretannikumeista, toistavat erittäin hyvin värjätyt valut.Mikäli olet kiinnostunut suuremmista määristä, kuin mitä sivuillamme on tarjolla, ota yhteyttä. Kaikkia esim. videoissa esiteltyjä tuotteita ja määriä on saatavana tilauksen kautta.

  • VytaFlex® 10 - Kovuus 10A
  • VytaFlex® 20 - Kovuus 20A
  • VytaFlex® 30 - Kovuus 30A
  • VytaFlex® 40 - Kovuus 40A
  • VytaFlex® 50 - Kovuus 50A
  • VytaFlex® 60 - Kovuus 60A

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOTE

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Irroitusaine Ease Release 200

Ease Release® 200 on erinomainen yleisirrotusaine muottien ja valukappaleiden teossa. Tämä tuote irrottaa polyuretaanikumia, polyuretaanihartsia, polyesterihartsia, silikonikumia, ja kestomuovia. Ease Release® 200 on tehokas polyuretaani-, silikoni- ja metallimuoteihin. Käteväkäyttöinen aerosolsuihkepullo.

Tuote lisätty
33.60 €

Irrotusaine Universal Mold Release

Universal Mold Release® (UMR) on kehitetty nimenomaan muotin tekoon ja valuihin. Se toimii hyvin useimpien nestemäisten kumien ja nestemäisten muovien (hartsien) kanssa. Tuote irrottaa muottikumit (kuten polyuretaanikumit ja polysufidikumit) oikein valmistelluiden mallien pinnalta.

Tuote lisätty
28.10 €

Pintasuojausaine Super Seal

SuperSealTM nopeasti kuivuva suojausaine monenlaisille pinnoille, mm. muotoilusaviin, kipsiin, betoni- ja puupinnoille. Tämä suojausaine suojaa nopeasti ja tehokkaasti pinnat ilman että mallin yksityiskohdat kärsivät. Uuden koostumuksen ansiosta tuote on erittäin tehokas ja nopeasti kuivuva. Silikonikumi voidaan käsittelyn jälkeen valaa tai sivellä mallin pintaan.
 

 

Tuote lisätty
34.60 €