Equinox® 38 käsinmuovailtava silikonikumi

Tuotekoodi: Equinox® 38 0,9 kg

0,9 kg. Equinox on platinapohjainen silikonikumi, jota voidaan muotoilla käsin. Muottia voidaan käyttää elintarvikkeiden muotoiluun, on siis elintarvikekelpoinen.

82.50 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 5 kpl

Equinox® on helppo silikonikumi, jota voidaan sekoittaa ja muotoilla suoraan kädessä. Equinox® kumi sekoitetaan suhteessa 1A:1B tilavuuden mukaan. Equinox® 35 tuotteen työstöaika on noin 1 minuutti ja valmistumisaika noin 7 minuuttia huoneen lämmössä. Equinox® 38 tuotteen työstöaika on 4 minuuttia ja valmistumisaika 30 minuuttia ja Equinox® 40 on hitaampi versio 30m minuutin työstöajalla ja 5 tunnin valmistumisajalla. Kutistuvuus on pieni ja valmistunut kumi on erittäin kestävä (erittäin korkea vetolujuus) ja kestää korkeita lämpötiloja (matalan lämpötilan metallit). Ne myös kestävät hyvin erilaisia pintoja paremmin niin, ettei kovettumisprosessi keskeydy (jotkin platinasilikonit voivat estyä valmistumasta tiettyjen aineiden kanssa).
Koska tuotetta voidaan muotoilla suoraan mallin päälle, on sen menekki pienempi kuin kaadettavien silikonikumien. Hinta ei siis lopulta tule kalliimmaksi muottia kohden, vaikka pakkaus onkin ehkä hinnakkaampi.  

Tuotetta voidaan käyttää monenlaisissa sovelluksisssa melkeinpä mistä tahansa pinnasta: ortopedisissä, hevosen kavion korjaustöihin, korun valmistukseen jne.

 

 

EINTARVIKEMUOTTINA KÄYTTÄMINEN

TEKNISET TIEDOT

TURVALLISUUSTIEDOTE

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Alja-Safe, ALOITUSPAKETTI

Pakkaus sisältää:
Alja-Safe muotoilugeeli 0,45 kg
Valukipsi 0,9 kg
Ohje DVD (engl. kiel.)
Nopea aloitusopas

Tuote lisätty
39.70 €

Crystal Clear 200

0,86 kg. Crystal Clear® Sarjan hartsit ovat veden kirkkaita ja tehty erityisesti valuihin, joissa vaatimuksena on ehdoton kirkkaus. Nämä kiinteät polyuretaanivaluhartsit eroavat muuten vain työstöajan ja valmistumisajan suhteen. Matala viskositeetti eli juoksevuus takaa helpon sekoitettavuuden. Suositeltava muottikumimateriaali Mold Max -sarjan kumit. Jos olet kiinnostunut suuremmista määristä, ota yhteyttä Silcom Oy:n asiakaspalveluun.

Tuote lisätty
74.80 €

Smooth cast 65 D

6,99 kg tai 0,9 kg. Smooth-Cast® 65D (Entinen nimi Smooth-Cast® ROTO) on yksi Smooth-Cast® Semi-Rigid linjan muoveista. Smooth-Cast® 65D -hartsilla on ainutlaatuinen asteittainen kovettumisominaisuus, joka tekee siitä ideaalin rotaatioteknisiin valuihin.

 
Tuote lisätty
42.60 €