Slacker, iho efekti

Tuotekoodi: Slacker, iho efekti 0,45kg

0,45 kg. Slacker on yksikomponentti tuote, läpikuultava kirkas neste, joka lisätään muihin läpikuultaviin platinapohjaisiin silikoneihin, kuten Dragon Skin ja Ecoflex tuotteisiin.

35.10 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 0 kpl

Slacker muuttaa silikonikumin tuntumaan pehmeämmältä ja enemmän "ihomaiselta" materiaalilta. Se muuttaa myös silikonikumin kimmoisuutta niin, että se vaikuttaa ihmisen ihon solukolta. Slacker antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita kiinnittymisasteita kuivuneelle silikonikumille, eli luomukselle saadaan näin itsekiinnittyvä "apuväline". Kiinnittymisaste on suorassa suhteessa siihen, kuinka paljon Slackeria on lisätty silikonikumimassaan.

Kappaleet, joihin on lisätty Slackeria, ei eritä silikoniöljyä, jota tapahtuu joidenkin toisten vastaavien tapojen (joilla pehmennetään silikonikumia) kanssa. Slackeria voidaan lisätä suuremmissakin mittasuhteissa Smooth-Onin erittäin pehmeisiin ja joustaviin platinapohjaisiin silikonikumeihin (esimerkiksi Ecoflex 00-30), jolloin saadaan aikaiseksi silikonigeeliä, jota voidaan käyttää geelitäytettyihin silikoni siin keinoapuvälineisiin. Geelitäytetyt apuvälineet joustavat, taipuvat ja jopa rypistyvät kuten ihmisen iho. Silikoni geeliä, joka on luotu Slackerin avulla, voidaan myös käyttää luomaan pehmennys/vaimennus materiaaleja lääketieteellisiin sovelluksiin.

Tekniset tiedot

Turvallisuustiedote